Over Sparkshower

Sparkshower is de weblog van Jeroen van Maanen. Sparkshower regent vonken van inspiratie voor Marketing Professionals die effectief gebruik willen maken van informatie-technologie.

Jeroen van Maanen

Ik ben ooit gekenmerkt als een alpha met een beta opleiding.
 
Ik ben begin jaren ’80 bij een nerd-clubje begonnen met programmeren (buiten-schoolse opvang bestond toen nog niet). Daarna heb ik Wiskunde gestudeerd in Nijmegen. En na vier jaar wetenschappelijk onderzoek ben ik als meewerkend voorman IT projecten gaan draaien.
 
Door mijn belangstelling voor communicatie realiseerde ik me dat vaak kansen blijven liggen of projecten mislukken door een gebrek aan communicatie. Vandaar dat ik het faciliteren van communicatie, vaak informeel, een grote rol heb gegeven in mijn werkzaamheden.
 
Nu is Marketing een buitengewoon communicatief vak. Als Marketing Professional heb je ruim voldoende communicatieve vaardigheden om effectief met automatiseerders te communiceren. Het enige dat je nodig hebt is zo af en toe een vonkje inspiratie om je aan het denken te zetten hoe je deze, toegegeven, vaak lastige doelgroep beter kunt bereiken.
Advertenties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s